• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

İrem Derici Dua Lipa'nın izinde! "Bana daha çok yakıştı meme gücü"

SheLa

Moderatör
Bayan Üye
Şarkıcı İrem Derici, Dua Lipa'nın giydiği elbisenin benzerini giydi. Sosyal medyada "Kime daha çok yakıştı?" anketine de kayıtsız kalamayan Derici "Bana daha çok yakıştı meme gücü" dedi.

İrem Derici Dua Lipa'nın izinde! Bana daha çok yakıştı meme gücü

Yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen şarkıcı İrem Derici yine gündem oldu. Derici şimdi de giydiği bir elbise ile dikkat çekti.

Dua Lipa’nın geçtiğimiz Grammy gecesinde giydiği Versace imzalı elbisenin neredeyse aynısını Tolga Çam, İrem Derici için dikip, hazırladı.

İki şarkıcı için "Hangisine çok yakışmış?" anketi düzenlendi. İrem Derici bu anketi hemen paylaşıp "Bana daha çok yakıştı meme gücü" yorumunda bulundu.

Silikonlarına dair yorumlarıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici daha önce "Bunlara bunlara 4 bin euro verdim" demişti.

Alıntı:

ALINTI

Tugbu

Forum Üyesi
Bayan Üye
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.