Aaryan
Forum Üyesii
Duhuliye:Beşiktaş kadrosunda yerli oyuncular sizce sezona hazırlar mı? Transferde iki Türk oyuncu ismi geçiyor İrfan Can Kahveci ve Kerem Aktürkoğlu. Bu iki ismi ve transferde süreç yerli oyuncu üzerinden mi ilerlemeli üzerindeki düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz?Emre Tilev:Bence özellikle İrfan Can Kahveci'yi Fenerbahçe'nin bırakacağını düşünmüyorum. Dünkü oyun yapısına baktığımızda da Mourinho'nun ondan faydalanacağı fikrindeyim.İrfan Can Kahveci Beşiktaş'a gelirse önemli işler yapabilir. Özellikle Manzella oyuncu modelinde olduğu için içeri kat edişleri, sol ayağını etkin kullanışı dikkat çekici olabilir. Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'la özdeşleştiği için gelemez diye bir değerlendirme yapılıyor. Aynı fikirde değilim...Orkun'la Benfica'da çok iyi bir uyum yakalamıştı. Şimdi Orkun Benfica'dan ayrılınca Kerem orada yalnız kaldı. Türk oyuncularının gurbette yalnızlıkları onların performanslarını olumsuz noktada etkiliyor. Birazcık ülkeyi özlüyorlar. Bu yüzden de Kerem'in Beşiktaş'a gelebileceği fikrindeyim.Gelirse de önemli işler yapabileceğini düşünüyorum.Kerem Beşiktaş'ta faydalı olur mu? Kesinlikle çok olur. Özellikle Beşiktaş'ın kanatları işlemiyor. Rashica orada gereken katkıyı sağlayamıyor ama Kerem geldiğinde beraber oynadıkları Galatasaray'daki yıllara dönebilirler ve Tammy Abaham'ı iyi besleyebilirler. Keza yine aynı şekilde etkin bir orta alan ki burada çok önemli bir isim Rafa Silva ve onun yanında Orkun'un desteğiyle muazzam bir felsefe oluşabilir. Bence bir moral bozukluğu Beşiktaş'ın ritmini etkileyebilir. 24 Temmuz'da Shakhtar Donetsk ile oynanacak bir maç var. Shakhtar Donetsk'i malesef ben daha şanslı görüyorum. Kalbim Beşiktaş için atıyor. Turu inşallah Beşiktaş'ımız geçer. Ama Shakhtar Donetsk ortaya koyduğu oyunla daha hazır görünüyor.Transferde geç kalınmış olmanın vermiş olduğu hatalar belki de burada kendini gösteriyor. Biz Nisan'da transferi bitirip, Haziran'da imzaları attırsak ve Haziran'daki ilk kampa katılım söz konusu olsa daha iyi olabilirdi. Bakalım gözlemlemek lazım. Solskjaer'e de kredi vermek gerek. Kredibilitesinin çok güçlü olmadığı fikrindeyim. Tüm bunlar arka arkaya eklendiğinde İrfan gelmez ama Kerem gelebilir ama gelirse ikisi de faydalı olur...duhuliye.com/ röporajHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..