• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

İsmail Ege Şaşmaz - Hande Ünal çiftinden aile pozu! 'Bu kadar aşık olacağımızı bilmiyorduk'

Artur

Forum Üyesii

2021 yılında Hande Ünal ile dünyaevine giren ve geçtiğimiz aylarda kızı Azra'yı kucağına alan ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, babalık duygusuyla ilgili geçtiğimiz haftalarda samimi açıklamalar yapmıştı.

"MAMA YAPMAM LAZIM"

Alıntı Metni

"MUTLU VE GÜLEÇ BİR KIZIM VAR"

Kızı Azra'dan sonra yaşantısından bahseden ünlü isim, "Sabah 6'da kalkıyorum. Çok mutlu ve güleç bir kızım var. Acıkınca, gazı olunca ve tuvaleti gelince ağlıyor" demişti.

İsmail Ege Şaşmaz: Şu sıralar bebek akıyorum

AİLE POZLARINI PAYLAŞTI

'Güneşi Beklerken', 'Aşk Laftan Anlamaz', 'Serçe Sarayı' ve son olarak 'Uyanış: Büyük Selçuklu' gibi yapımlarda rol alan isim son olarak eşi ve kızıyla verdiği pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı.

EVLİLİK YIL DÖNÜMLERİNİ KUTLADILAR

İsmail Ege Şaşmaz ve Hande Ünal, paylaşımlarına; "Mesela biz 3 yıl önce bugün 'evet' derken bir kızımız olacağını ve ona bu kadar âşık olacağımızı bilmiyorduk" notunu düştü.

YÜZÜNÜ GÖSTERDİLER

Kızları Azra ile objektif karşısında aile poz veren Şaşmaz ile Ünal, böylelikle bebeklerinin yüzünü ilk kez göstermiş oldu.

İsmail Ege Şaşmaz: Kızımı Barış Akarsu'nun şarkılarıyla uyutuyorum

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.