Aaryan
Forum Üyesii
VOLE YouTube kanalında açıklamalarda bulunan Serkan Akkoyun, Beşiktaş'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Javi Puado hakkında görüşlerini paylaştı. Akkoyun, Espanyol’un sağ ayaklı sol kanat oyuncusu olan Puado’nun ideal pozisyonunun sol kanat olduğunu belirtirken, gol sayısının asist sayısından fazla olduğuna dikkat çekti. Serkan Akkoyun, Javi Puado hakkında görüşlerini şu cümlelerle ifade etti: "Javi Puado, Espanyol’un sağ ayaklı sol kanat oyuncusu. İdeal bölgesi sol kanat gibi görünüyor. Gol sayısı asist sayısından daha fazla; aynı zamanda penaltıları da kullanıyor. Beşiktaş’a asistten ziyade skora yakın, gol yapmaya meyilli bir kanat oyuncusu lazım. Espanyol’un altyapısından yetişmiş bir oyuncu. Küçük bir kiralık süreci olmuş, belki iki kere de kiralanmış olabilir ama sonrasında takımın vazgeçilmezi haline gelmiş. Genellikle sol kanatta oynasa da sağ kanat, santrfor ve 10 numara pozisyonlarında da görev yapabiliyor. Takımın kaptanlığını da üstlenmiş durumda. Ancak ben oyuncuyu izledim, bana çok da önemli bir oyuncuymuş gibi gelmedi. Yani Beşiktaş’ın kilit oyuncusu havasını vermedi. Daha çok Göztepe, Başakşehir veya Samsunspor gibi takımların önemli oyuncusu olabilir gibi geldi. O tarz takımları üst sıralara taşımaya çalışır ama Beşiktaş, Fenerbahçe ya da Galatasaray gibi şampiyonluk hedefi olan takımları şampiyon yapacak oyuncu profili izlenimi bırakmadı." duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..