• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Justin Timberlake İstanbul konseri ne zaman? Justin Timberlake İstanbul konser biletleri ne kadar?

Artur

Forum Üyesii

Grammy ve Emmy ödüllü müzisyen Timberlake, 11 yıl aradan sonra yeniden İstanbul konseriyle Türk hayranlarıyla buluşacak.

Gün geçtikçe anne hasreti artıyor! Aslı Hünel'in yazdıkları duygulandırdı

İSTANBUL KONSERİ İÇİN GERİ SAYIM

2025 dünya turnesine devam eden Timberlake, konser provası yaparken çekilen görüntülerini hayranlarıyla paylaştı.
En son Litvanya ve Danimarka'daki hayranlarıyla buluşan müzisyenin 30 Temmuz'daki İstanbul konserine sayılı günler kaldı.

Timberlake, prova esnasında müzisyen arkadaşlarıyla şakalaştığı, dans figürleri ve koreografi çalıştığı, şarkı söylediği ve ekibine yardım ettiği eğlenceli anları "Perde arkasında görmediğiniz anlar" notuyla yayınladı.

Ünlü sanatçının 30 Temmuz'daki İstanbul konseri, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Yasmin Erbil'den duygulandıran paylaşım! 'Allah seni başımdan eksik etmesin'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

zeyneparıcan

Forum Üyesi
Bayan Üye
çocukken çok severdim ama maalesef büyüdükçe karakteri yüzünden soğudum

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.