• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Kaybetmek travma yaratır'

Aaryan

Forum Üyesii
Levent Tüzemen, Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde bu akşam Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbi mücadelesine dair değerlendirmelerde bulundu. Galatasaray'ın kaybettiği takdirde travma yaşayacağına vurgu yapan Tüzemen; "Avrupa'dan ve Türkiye Kupası'ndan elenmek G.Saray gibi büyük bir takıma yakışmadı. Yönetim sezon başı pahalı transferler yaparken hedef, UEFA'da finale yürümek, Türkiye Kupası'nı kazanıp, ligde şampiyon olmaktı. Pahalı transferler maalesef tutmadı ve yeterince katkı sağlamadı. Şimdi G.Saraylı oyuncular sadece lig şampiyonluğunu kovalayacaklar. Santos'un Beşiktaş'ı, önce gol yememek üzerine oynuyor, bir gol kıstırırsa skoru korumaya çalışıyor. Okan Buruk eğer Beşiktaş'ı yenmek istiyorsa, "Ben oyunumu oynarım, rakip ne oynarsa oynasın" anlayışı ile hareket etmemeli. Çünkü Beşiktaş derbisi zihinsel ve psikolojik olarak stratejik bir değer kazandı. G.Saraylı oyuncular sakin, sabırlı, dikkatli davranmalı. Takım savunmasına tüm oyuncular destek vermeli. Eğer Galatasaray, Beşiktaş derbisini kazanırsa şampiyonluk yolunda dev bir adım atar. Yaşanacak kayıp, psikolojik bir travma yaratabilir." ifadelerini kullandı.

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.