• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Kendisi birinci sınıfta, çocukları ekonomide! 'İnsanlar pislik biri olduğumu düşünecek'

Artur

Forum Üyesii

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Robbie Williams, 2010 yılında Amerikalı bir anne ve Türk bir babadan dünyaya gelen aktris Ayda Field ile dünyaevine girmişti. İkili, sırasıyla Theodora, Charlton, Coco ve Beau adında dört çocuk sahibi olmuştu.

49 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz aylarda Field ile birlikte bir röportajda; eşiyle neredeyse hiç cinsellik yaşamadığını itiraf etmişti. "Herkes evlilikten sonra cinselliğin bittiğini bilir. Bu işler böyledir" diyen Williams, şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

ÇOCUKLARINI EKONOMİ SINIFINDA GÖTÜRÜYOR!

Ayda Field, son olarak eşi Robbie Williams ile birlikte seyahat ederken çocuklarıyla ilgili çok katı kuralları olduğunu açıklamasıyla gündeme geldi. 44 yaşındaki aktris, ne zaman ailece bir yere uçakla gidecek olsalar kendileri first class bilet alırken; çocuklarının ekonomi sınıfında oturduğunu itiraf etti.

Ayda, Robbie ile birlikte çocuklarından ayrı oturmalarının nedenini, 'first class'ın çocukların hak etmedikleri bir ayrıcalık olduğunu ve parasını kendileri ödeyene kadar orada oturamayacaklarını öğrenmelerini teşvik etmek' olarak açıkladı.

"İNSANLAR PİSLİK OLDUĞUMU DÜŞÜNECEKLER"

The Sunday Times'a konuşan Field; "Ne zaman uçuğa çocuklarım ekonomi sınıfında oturuyor. Uçağa binerken ben sola dönüyorum, onlar sağa dönüyor. İnsanlar benim bir pislik olduğumu düşünecekler" dedi ve ekledi:

Alıntı Metni
'Gençliğimde kendime yaptıklarım yüzünden bitap düştüm, andropoza girdim!'
Robbie Williams: Türkleri çok seviyorum

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.