• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Kuntz Dönemi Hastalıkları'

Aaryan

Forum Üyesii
Montella, EURO 2024 yolunu 2 doğruyla getirdi. İlki; kendi takımında sürekli oynayan formda oyuncuları tercih etmesiydi. İkincisi ise oynadığı takıma göre değil performansa göre yaptığı bu tercihlerle kimsenin forma garantisi olmadığının altını çizerek, adalet duygusunu hem takıma hem de ülkeye yaymasıydı. "ANCAK MONTELLA'YA BİR ŞEYLER OLDU" Ben başta olmak üzere herkes İsmail'in 6 numarada oynatılması, Abdülkerim Bardakcı'nın çağrılması, Yusuf Sarı hatta Samet Akaydın gibi güncel formu yüksek oyuncuların 11'e dahil edilmesi ile gelen başarıyı canı gönülden alkışladık. Ancak Montella'ya bir şeyler oldu. Kendi doğrularına sırt dönmeye, Kuntz döneminin hastalıklarını yaşamaya başladı. "BİRÇOK YANLIŞLA MİLLİ TAKIM'I YENİDEN TARTIŞMAYA AÇTI" Ben bu dönemi Lale Devri psikolojisi olarak değerlendiriyorum. Semih Kılıçsoy kararı başta olmak üzere birçok yanlışla Milli Takım'ı yeniden tartışmaya açtı. Montella'nın zafer sarhoşluğundan uyanıp kendi doğrularına dönmesi lazım. Macaristan karşısındaki vasat futbolu ve yanlış tercihlerine tokadı Avusturya vurdu. Bu tokat Montella'yı ve Milli Takım'ı kendine getirmelidir. Fatih Doğan | Sabah

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.