• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Maral: Tuba Ünsal'ın fikirleri benim için çok önemli!

Artur

Forum Üyesii

Maral, geçtiğimiz hafta kendisini davet eden Tuba Ünsal ile mutfakta paylaştıkları videoyla ilgili konuştu.

"HARİKA YEMEKLER HAZIRLADI"

Alıntı Metni

ÜNLÜLERE MESAJ!

Magazin gündemi hakkında da konuşan Maral, "Magazini seviyorum. Çalışıyoruz ve çabalıyoruz bir şeyler yapabilmek için. Sonunda bir yere gelince de şapkayı takıp saklanıyoruz. Bunu yanlış buluyorum. Naçizane fikrimi söylüyorum, burdan bazı ünlülere de mesaj olur" ifadelerini kullandı.

Tuba Ünsal'dan eski kiracısı Pucca'ya: 'Evimi mahvetti' demek az kalır!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.