• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Metin Yıldız: Eşim traktör lastiğine aşerdi!

Artur

Forum Üyesii

'Çok Güzel Hareketler' programı ile şöhreti yakalayan Metin Yıldız ile Ceylan Yılmaz, 2021 yılında dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz ay müjdeli haberi veren çift, çocuk beklediklerini duyurmuştu.

"OĞLUMUZ OLACAK"

Beyoğlu'nda gerçekleşen bir etkinliğe katılan çift, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 4,5 aylık hamile Ceylan Yılmaz, "Çocuğumuzun cinsiyetini öğrendik. Aslında kız olmuş, erkek olmuş önemli değil. Sağlıklı olması, bu vatana layık bir evlat olması önemli. Bir oğlumuz olacak, sevinçliyiz" şeklinde konuştu.

Metin Yıldız'dan 'boşanma' açıklaması! 'Her evlilikte olan şeyler'

"SAVAŞ TANRISININ ADINI VERDİK"

Oğlumuzun ismini de koyduk şimdiden. Adı Aşil, savaş tanrısının ismini koyduk. Atatürk, Çanakkale Savaşı'ndan sonra bir açıklama yaptı. 'Truva'nın intikamını aldım' dedi. Biz de Truva'nın intikamını alsın diye Aşil koyduk.

"NEREDEN BULAYIM SANA TRAKTÖR LASTİĞİNİ?"

49 yaşındaki oyuncu, "Ceylan Hanım aşeriyor mu, sizden neler istedi?" sorusuna, "Gece uyuyorum, 'Metin kalk' dedi. 'Ne oldu canım?' diye sordum. 'Canım lastik çekti' dedi. Ya İnsanın canı yeşil erik, karpuz, incir falan çeker. Valla bunun canı traktör lastiği çekti. 'Cihangir'de oturuyorum nereden bulayım sana traktör lastiği? Yat canım, yat' dedim" sözleriyle herkesi güldürdü.

Metin Yıldız: 2024'e yeni bir tarzla gireceğim, karımın tarzı!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.