• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Michael Jackson'ı çıplak gördüm, oldukça zayıftı!'

Alyssa

Forum Üyesii

'Barbarella', 'This is Where I Leave You' ve 'Book Club' gibi yapımlarda yer almış olan Oscar ödüllü oyuncu Jane Fonda, geçtiğimiz ay 'The Drew Barrymore Show'a katılmıştı. Aktris, şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez ile başrollerini oynadıkları 'Monster-in-Law' filminde yaşanan bir olay ile ilgili konuşmuştu.

Filmde; Lopez'in karakterinin, Fonda'nın karakterini tokatladığı sahneden bahseden ünlü isim, çekimlerde gözünün üstünün kesildiğini anlatmıştı.

"PARMAĞINDA KOCAMAN BİR YÜZÜK VARDI"

Page Six'te yer alan habere göre; 85 yaşındaki Jane Fonda, şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

"Jennifer Lopez, bu olay için hiçbir zaman özür dilemedi" diyen usta oyuncunun bu konuda ciddi olup olmadığı ise muallakta kalmıştı.

"JANE'DEN ÇOK KORKUYORDUM"

Öte yandan Lopez de daha önce o sahnenin kendisi için ne kadar ürkütücü olduğundan bahsetmiş ve; 'Jane Fonda'ya tokat atmaktan ya da onu herhangi bir şekilde incitmekten çok korktuğunu' belirtmişti.

Şarkıcı, 2019'da YouTube kanalında yayınladığı bir videoda şöyle konuşmuştu:

Alıntı Metni

"ÇOK GÜZEL, MEHTAPLI BİR GECEYDİ"

ABD'li Hollywood yıldızı Jane Fonda, son olarak 'Watch What Happens Live' adlı programda sunucu Andy Cohen'i şoke eden bir açıklamada bulunarak, 2009'da hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Michael Jackson'ı çıplak gördüğünü söyledi.

Jane Fonda isyan etti: Saç boyamaktan bıktım!

"1980 yılında, 'On Golden Pond' filminin çekimleri sırasında Michael gelip beni ziyaret etti. Göl kenarında küçük bir kulübem vardı ve çok güzel, mehtaplı bir geceydi" diyen Fonda, Jackson'ın o dönem 22 yaşında olduğunu da söyledi.

"OLDUKÇA ZAYIFTI"

Bunun üzerine araya giren sunucu Cohen, "Ve sen de, 'Hadi çıplak yüzelim' mi dedin?" diye sordu. Fonda ise "Hayır, bunu o dedi!" cevabını verdi ve; "Oldukça zayıf bir vücudu vardı" diye ekledi.

Andy Cohen, "Bu konuda başka bir şey sormayacağım çünkü Michael'a karşı saygılı olmak istiyorum" diyerek; konuyu kapattı.

Jane Fonda: Ölmeye hazırım

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.