Aaryan
Forum Üyesii
Futbol Arena’da konuşan Çağdaş Sevinç, Beşiktaş’ın gündemine gelen Vaclav Cerny hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sevinç, “Yani müthiş bir çözüm olur diyemem ama deneme için getirecek başka isimlerdense evet, belli bir potansiyel gözüküyor. Ben onu biraz şeye de benzetiyorum, hem tip hem oyun stili olarak Efecan Karaca’ya benzetiyorum. Türkiye’de o tarz maçlarda başarılı olabilecek bir profil olabilir” dedi. Beşiktaş’ın kanat oyuncusuna ihtiyacına dikkat çeken Sevinç, “Hiç kimse olmayacaksa Cerny olsun tabii ki. Ben desteklerim açıkçası” ifadelerini kullandı. Serdar Adalı ve Solskjaer’in açıklamalarına da değinen Sevinç, “Dün Serdar Adalı’nın açıklamalarını da dinledim, Solskjaer’in açıklamalarını da dinledim. Şu güveni verdiler; ciddi bir araştırma yapılıyor, isimler çıkarılmış, hedefler belirlenmiş. Ama öyle büyük isimler beklenmesin mesajını da verdiler. Sörloth, Patrik Schick gibi isimler hayal tabii. Onlar Beşiktaş için imkânsız ama Cerny profilinde oyuncular olabilir” dedi. duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..