Aaryan
Forum Üyesii
Beşiktaş’ın genç savunma oyuncusu Emirhan Topçu, HT Spor’a verdiği röportajda hem sahadaki deneyimlerini hem de duygusal bağlılıklarını paylaştı.Mert Günok’la olan ilişkisinden bahseden Topçu, “Mert abi Milli Takım’ın da kalecisi. Benden büyük, bana abi gibi davranıyor. Bazen bana kızıyor, ben alınıyorum ama sonra gelip ‘Oğlum, senin iyiliğin için söylüyorum’ deyip gönlümü alıyor” ifadelerini kullandı.Beşiktaş’a transfer sürecinde yaşadığı heyecanı da anlatan Emirhan, "Sülalem Beşiktaşlı, başka takım tutan yok. Teklif gelince çok heyecanlandım. Beşiktaş forması giymek nasip oldu. İlk Antalyaspor maçımda çok heyecanlandım. Hayalini kurduğun bir şey... İki gol attım ama iptal oldu. İlk gün rüya gibiydi. Devam abi" dedi.Beşiktaş taraftarının hafızasında yer eden bir pozisyona da değinen genç stoper, “Dolmabahçe’deki Fenerbahçe maçında çizgiden çıkardığım topu herkes hatırlıyor. Taraftarlar beni gördüğünde hep o pozisyonu söylüyor” dedi.Emirhan Topçu Beşiktaş’taki geleceğiyle ilgili net konuştu:“Rizespor’dan geldim ama buradan bir yere transfer olayım gibi bir hedefim yok. Olacaksa sadece Beşiktaş’ta olsun. Necip ağabeye çok özeniyorum. Senelerdir burada. Ben de onun gibi burada uzun yıllar oynamak isterim.”duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..