• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Onur Büyüktopçu isyan etti! 'Bu işi sanat için değil, para için yapıyorlar'

Artur

Forum Üyesii

Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı, 2015-2017 yılları arasında Star TV'de ekranlara gelen 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koriş' rolüyle şöhreti yakalayan 41 yaşındaki oyuncu Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz gece bir mekan açılışına katıldı.

Önceki günlerde "Yapımcılar ya 'Koriş' gibi olmamı istiyorlar ya da başka rol getirmiyorlar. Hep aynı insanları görmekten sıkıldım" açıklamasında bulunan ünlü isim, gazetecilerin sorularına yanıt verdi.

"PROGRAM BİTTİ, BENİ ENGELLEDİLER"

Kendisine teklif gelmediğini de dile getiren Büyüktopçu, sitem ederek şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

"HİÇBİRİSİ DOST DEĞİL"

Sektörde bir çok insanın dost gibi gözüktüğünü söyleyen oyuncu, "Dost gibi oluyorlar ama hiçbirisi dost değil. Arkadaş olunabilir ama dostluk farklı. Böyle bir insan yok bence" şeklinde konuştu.

"Ben kamera arkasından geldim" diyen Onur Büyüktopçu, "Yıllardır bazı insanları ön planda tutmaya çalışıyorlar. Yurt dışı satışı var diye onları tercih ediyorlar. Bu işi sanat için değil, para için yapıyorlar. Tamam para önemli ama sanat da önemli değil mi?" dedi.

"OYUNCULARIN ÇOĞU KABİLİYETSİZ"

Son dönemdeki oyuncular ve diziler hakkında da konuşan Büyüktopçu, "Oyuncuların çoğu da kabiliyetsiz. Birisi bitiyor dizilerin, ötekisi başlıyor. Niye hemen bitiyor? Kabiliyetsizler çünkü bir çoğu, o yüzden" ifadelerini kullandı.

Onur Büyüktopçu: Aklı olan yapımcı beni oynatır!
'O kadar güzel reytingler kazandırdım! Teklif gelmiyor'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.