• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Orkun bastonla gelse, Beşiktaş yine alırdı..."

Aaryan

Forum Üyesii
Spor yorumcusu eski futbolcu Ümit Özat, Youtube Sky Spor'da Orkun Kökcü transferine dair görüşlerini dile getirdi.Ümit Özat:Öncelikle şunu iyi bilmesi lazım izleyenlerin; ben ne bir oyuncu Beşiktaş'a gitti veyahut bizim takıma gelmedi diye değersiz görürüm, ne de bize geldi diye diğerlerinden en değerli görürüm. Hiç öyle bir şey yapmam. Ben sadece şunu anlatmak istiyorum, evet 24 yaşında çok güzel de Liverpool vermez 5 milyon Euro'yu Orkun'a. Yani o 5 milyon, 10 milyon euro demektir.Bayern o parayı vermez. O da kemiksiz paraya bakıyor.Orkun'a bu parayı kim verir? Arabistan verir. Çin'de o işlerde kalmadı artık. Evet 24 yaşında bir oyuncu Arabistan'a gider mi? Ben de olsam giderim. Niye yapıyorum ki bu işi ben? Yarın Allah korusun ayağın kırılsa o ülkeye baston değneyle gelse, bir gün yine Beşiktaş forması giyerdi.Ben bunu söylediğim zaman insanlar yanlış anlıyor. Zaten bu söylediğimde, bu söylediğimi yapmazsa o zaman Orkun'da bir anormallik vardır. Ya 24 yaşında bir adam beş yaşa geliyorsa ben şunu anlamıyorum. Bak 50 milyon euro'luk aidiyet duygusu olmaz.Orkun iyi futbolcu, kaliteli futbolcu ama her şeyden önce profesyonel. Orkun'a Galatasaray 10 verseydi ne olurdu? Fenerbahçe'ye verseydi on ne olurdu? Hiç demogoji yapmaya gerek yok.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.