• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

''Orkun transferi çok abartıldı..''

Aaryan

Forum Üyesii
Çillingiroğlu'nun açıklamaları..'' Bence transfer dönemi çok abartıldı, Orkun tabiiki iyi bir transfer, iyi işler yapacağını düşünüyorum karakterli iyi bir profesyonel. Geçen sene 65 maç oynamış, öyle kolay işler değil bunlar ama pahalı bir transfer. Ama çok abartıldı, Beşiktaş'ta Rafa'ya bakıyorsun tek başına kilit açan adam, asis yapar, gol atar, sıfırdan alır yokdan var eder. Orkun'da bu meziyetler var mı? yok..Dolayısıyla sen tabelayı değiştirecek bir oyuncu almadın, ileriye dönük genç, milli takımda oynayan sana katkı sağlayacak bir oyuncu aldın. Çok abartıldı Orkun, sanki 5 tane oyuncu almış gibi hava yaratıldı. Çok iyi bir medya iletişimi yaptılar, adeta Beşiktaş'ın üstündeki ölü toprağı kalktı. Bu çok önemli.İletişim süperdi hele o stad organizsyonu müthişti, birdaha kimse o ortamı yaklayamaz, Beşiktaş yönetimi harika biriş yaptı,o yüzden tebrik ediyorum.Bir de çocuk deli Beşiktaş'lı,ama sakın ona hemen kaptanlık vermesinler. Bu kaptanlık işinde ço hatalı işler yapıldığını başka taımlardada gördük. Yani kısacası Beşiktaş, Orkun transferiyle ''bizde varız..'' dedi., Ama işin birde gerçekleri var, ilk maçı seyrettim kaleci Mert 6 kez rakiple karşı karşya kaldı. Yeni sol bek iyi, ayağı düzgün sanırım geçen sene az süre almış. Nerede duracağını bilmiyor, kademeye giremyor hataar yapıyor, belliki oynamamış az süre almış. Ama hücumda katkı verir ayağı cok düzgün. Ama senin savnmada sıkıntın var. Hatta yönetimin 2 stoper br tane de 6 numara alması lazım. 6 numaran yoksa şampiyon olamazsın.Son şampiyonluğun mimarı Jse de Souza dır. Ben artık yeni bir Josef de Souza bekliyorum, olmazsa olmazın. O Ankaragcü maçında biz onu kayettik, o günden sora Beşiktaş iflah olmadı.Beşiktaş'ın İran Can'la işi olamaz, sakın düşünmesinler, madem oraya adam arıyorsun, git Ghezzal'ı al, İrfan Can'dan çok daha iyi. Oraya alacağın her oyncu Rashidca'dan daha iyi olur. Onun tek artısı çok enerjik ileri geri çok kosuyor ama hucumda katkısı yok. Gecen sene zoru başardı, 10 topun 9 unu rakibe attı. Kısacası Beşiktaş İrfan Can'ı düşünürse büyük yanlış yapar. 30 yaşındaki İrfan'ın 3 senelk maliyeti sana 10 milyondur, fayda getirmez.''

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.