Aaryan
Forum Üyesii
Emre Özcan: "Orkun o imza töreninde neye sebep oldu, anlatayım. Levent’e gidecektim, arabam Maçka otoparkındaydı. Stadın oradan çıkıp Barbaros Bulvarı’ndan gitmeyi planladım. Sonra biraz gittik ve bir durduk. 45 dakika çıkamadık oradan. Beşiktaş’ın en önemli derbi maçlarında görülmeyen bir kalabalık vardı. Orkun bu ilgiye cevap verir. Beklenti inanılmaz yüksek... Oyunuyla ligi değiştirecek saha içi beklentisi oluşursa, zaman zaman o baskıyla sıkıntı yaşama ihtimali var ama Orkun çok değerli bir oyuncu. Doğru kurgu yapılırsa, doğru rol verilirse; kendi kalesinden ziyade rakip kaleye yaklaştırılacak şablonlar, yapılar, şemalar tercih edilirse, Solskjaer tarafından olumlu katkı yapmama ihtimali yok gibi bir şey. Zamana ihtiyaç var ve tabii ki yanındaki oyuncular da çok kritik. Yanına mutlaka tutucu bir orta saha gelmesi gerekiyor, Silva ile birlikte merkeze oynayacaksa. Gedson o şablonda nasıl yer bulacak, çok kolay değil... Beşiktaş’ta yapılması gereken çok iş var. Transfere hızlı başladılar, sonra biraz duraklama moduna geçtiler. İki bek transferi son anda oluyordu ama olmadı. O da bir şanssızlık... Sağ beki hazır, Jurasek ile birlikte Shakhtar Donetsk karşısına çıkmak isterdi diye düşünüyorum. " duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..