Aaryan
Forum Üyesii
Spor yorumcusu Okan Koç, A Spor'da Beşiktaş'ın transfer gündemi ve oyuncu performanslarına değindi.Okan Koç:Beşiktaş'ın Osayi transferine açıkçası çok mutlu oldum. Osayi'nin profilini, atletizmini, çabukluğunu özellikle defansif ofansif anlamda çıkışları, o ceza sahasının içinde çapraz koşulları bunlar önemli tabii bir futbolcu için bek oyuncusu için önemli unsurlardan bir tanesi ki bunları yapabilmek kolay değildir. Osayi sadece tek yönlü değil çift yönlü oynayabilen bir bek, atleti bir bek, çabuk süratli. Zaten büyük takım beklerin bu özellikleri olması gerekiyor. Geçen sene Fenerbahçe'de Mourinho'yu en çok eleştirdiğimiz kazanması gereken oyunculardan bir tanesi dediğimiz oyunculardan bir tanesi. Çok fazla şans vermiyordu oynatıyordu altmıştan oyun alıyordu ya da altmıştan sonra oyuna sokuyordu. Bu tür oyunculara tereddütte bıraktığın zaman oyuncudan çok fazla verim alamazsın, sorumluluk vereceksin ki Osayi de bir sene önce Mourinho'dan gelmeden önce, bir sene önce İsmail Hoca döneminde çok iyi işler yaptı. Çok da iyi bir sezon geçirdi İrfan'la beraber Fenerbahçe'nin en iyi oyuncularından bir tanesi diyebilirdik. Beşiktaş adına çok doğru bir hamle, sağ beke ki bakıyorum ben orada bir de o dengeyi sağlarken giden oyuncunun yerine gelen oyuncu daha mı iyi? Bana göre Svensson büyük ihtimal gidecek. Svensson'dan daha iyi bir oyuncu alındı. Bence iyi bir hamle yaptı Beşiktaş. Sol bekle ilgili çok fazla bilgi sahibi değilim. Çekya maçlarını izledim milli takımın orada çok gözüme batmadı açıkçası. Nasıl bir özelliklere sahip olduğunu bilmediğim için, YouTube'dan birkaç videosunu gördüğüm için çok net bir yorum yaparsam sağlıklı yorum olmaz ama işte o da onun gibi gidip gelen, dar alanda iyi işler yapabilecek bir oyuncuysa Beşiktaş'ın kanatları her zaman hareketli olması gerekiyor. Ama Osayi konusunda net bir şekilde iyi bir bek aldı Beşiktaş. Yani iyi bir transfer, ligi bilen bir oyuncu, Yani ligi bilen bir oyuncu ve Beşiktaş camiasının taraftarının tatmin edebilecek, o çıkışlarıyla o sağ tarafı ayağa kaldırabilecek, kalktığı zaman da o taraftarın coşkusunu hissettiği zaman da o çıkışları daha devamlı, daha detaylı yaparsa o gazla beraber çok önemli işler yapacağını düşünüyorum.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..