• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

‘Şampiyonlar Ligi’nde ‘Parla’dı

Artur

Forum Üyesii

Kanal D’nin YouTube’a özel formatı ‘Oyuncu’, Zeynep Atılgan’ı (22) ağırladı. Kariyerine, üç sezon izlenme rekorları kıran ‘Yargı’ dizisinde hayat verdiği Parla karakteriyle başlayan oyuncu, “Şampiyonlar Ligi gibi bir kadroda oynadığım için hem çok heyecanlandım hem de çok korktum. Güçlü bir ekiple çalışmaktan gurur duydum” diye konuştu. Atılgan, “İlk set gününüz için kendinize ne tavsiye verirdiniz?” sorusuna ise, “Her şey çok güzel olacak, akışta kal ve parla” yanıtını verdi.

Gelecek planlarından da bahseden oyuncu, konfor alanının dışına çıkmak istediğini belirterek, “Yabancı bir dilde kendimi göstermek istiyorum. Bambaşka bir ülke, yönetmen... Alışılmışın dışında bir şey yapmak istiyorum. Hayallerim arasında müzikal ve tiyatroda var tabii” dedi. Başrolü duayen bir isimle paylaşmayı tercih edeceğini söyleyen Atılgan, “Öğrenmeye aç bir insanım. Yaşıtımdan ziyade çok fazla şey öğrenebileceğim bir oyuncuyu tercih ederim” ifadelerini kullandı.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.