• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Semicenk başarısının sırrını açıkladı

Artur

Forum Üyesii

3 Aralık'ta Zorlu PSM'de gerçekleşen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı' ödülüne layık görülen Semicenk, "Bizleri bu ödüllere layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. İyi ki varlar. Gurur verici bir şey" ifadelerini kullandı.

"TAMAMEN ÇALIŞMAYA BAĞLI"

Başarısının sırrı hakkında konuşan şarkıcı, "Çok çalışıyorum, başarımı buna bağlıyorum. Bazı geceler rahat uyumak için uyumadığımız çok geceler oldu. Tamamıyla çalışmaya bağlı. Başarının sırrı bu" açıklamasını yaptı.

Öte yandan 20 Aralık'ta Volkswagen Arena'da vereceği konser için heyecanını dile getiren Semicenk, "Çok konser yapıyoruz, onlarda da heyecanlar yaşıyorum ama bu konser başka bir heyecan içindeyim. Gelen misafirlerimizle birlikte çok güzel bir konser gerçekleştirip, yeni şarkılarımızı da seslendireceğiz" dedi.

'Son Sözüm' krizi! 'Kim olursa olsun saygısızlığı asla affetmem'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.