• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Sevda Erginci ve Gökçe Akyıldız: Hepimizde anksiyete oldu!

Nova

Forum Üyesii

Deprem felaketi hakkında konuşan Sevda Erginci ve Gökçe Akyıldız, "Çok zor bir süreç, setlerimiz de başlamıştı ama ikinci deprem olunca yine durdu. Çünkü ekipmanlarımız da orada. Kısa süre içerisinde tekrardan başlarız sanırım. Hepimizde anksiyete oldu artık. Normalleşemeyiz tabii ki uzun bir süre" açıklamasını yaptılar.

"YARDIM GECESİNDE TÜYLERİMİZ DİKEN DİKEN OLDU"

"Bir yandan da İstanbul depremi korkusu da sardı. Arada görüşmeye çalışarak, birbirimize moral veriyoruz. Ancak bu kadar zaten. Bu arada Türk milletine biz çok güvendik tekrardan. Tüylerimiz yardım gecesinde de diken diken oldu. Böyle durumlarda kenetlenip, kendimizi koruyabiliyormuşuz" ifadelerini kullandılar.

Depremde sevgilisini kaybetmişti! 'Yine olsa, yine sana gelirdim', Daniel Craig yardım çağırısında bulunmuştu! Milyonlarca sterlin toplandı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.