Aaryan
Forum Üyesii
Beşiktaş’ın Tammy Abraham transferi, camia içinde sadece sportif değil, sözlü göndermeler açısından da hareketli anlara sahne oldu. Transfer gerçekleşmeden önce konuşan eski futbolculardan Zafer Tüzün, “Beşiktaş Abraham’ı alamaz, anca posterini alır” diyerek iddialı bir çıkış yapmıştı.Ancak Beşiktaş, İngiliz yıldız golcü Tammy Abraham'ı resmen kadrosuna kattı. Transferin açıklanmasının ardından Zafer Tüzün, kamuoyundaki yorumlara şu sözlerle cevap verdi: “Seviye açılmadan yapılan her türlü yorum kabulümüzdür. Çünkü hiçbir zaman, hiçbir şekilde camiaların ne üstüne ne altına çıkılır. Önemli olan insanın kalbinin düz atmasıdır. Şükür, benim de kalbim düz atıyor.” Transferin ardından siyah-beyazlı camianın eski futbolcularından Okan Koç, Tüzün’e esprili bir yanıt verdi. Koç, Abraham’ın posterini Tüzün’e hediye ederek şunları söyledi:“Sen Beşiktaş camiası Tammy Abraham’ın posterini alır dedin, biz gerçeğini aldık. Ben de sana diyorum, dünya yıldızı bir oyuncu geldi. Sana da onun posterini hediye etmek istiyorum, bunda kötü bir şey yok ki. Sen diyorsun camiayla ilgili, posterini alır… Ben de diyorum, biz gerçeğini aldık; sana da posteri.”duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..