• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

''Shakhtar maçına hazır olmalıyız...''

Aaryan

Forum Üyesii
Solskjaer"Her oyuncunun süre bulması bizim için çok önemli. Sezon başı kampındayız, çok iyi çalışıyoruz. Bazı oyuncularımız maalesef sakatlandılar. Bugün çok zayıf bir performans gösterdik. Sezon öncesi kampları zorlu geçer. Sakatlıklar olabilir, çok çalışıyoruz. Önemli olan takımın fit olması. Önemli olan takımın ilk resmi maça %100 hazır olması. Oyuncuların 90 dakika oynayacak seviyede olması gerekiyor. Önümüzdeki Shakhtar Donetsk maçında 14-15 oyuncumuzu kullanacağız. Maçın yoğun şiddetine uygun şekilde hazırlanıyoruz. Orkun da hazırlanıyor. Umarım o da Shakhtar Donetsk maçında hazır oyuncular arasında yer alacak. Semih sakat, Mustafa sakat. Mustafa Erhan Hekimoğlu, biraz sahalardan uzak kalacak. Abraham da dün oynadı. Bugün 9 numaramız yoktu. 4-2-3-1 diyin, 4-3-3 diyin ben 9 numarayla oynayacak bir hocayım. Sisteme ne derseniz diyin önemli olan hızlı oynamak, orta kesmek, oyuncularla topu buluşturmak, oyunu domine etmek. Abraham bize yeni bir boyut kazandıracak. Onu kullanacağız. Ben 9 numarayla oynamayı seven bir hocayım. Oyunculara şans veriyoruz. Bugün bazı oyunculara fikrimi değiştirsinler diye şans verdim ama fikrimi değiştiremediler. Shakhtar Donetsk iyi bir takım ama eleyebiliriz. Ben her sezona inanç ve umutla başlarım. İyi transferler yaptık, iyi hazırlandık. Benim inancım hep var. Eleyecek güçteyiz.Bence ilk 11'de oynayabilecek 16-17 oyuncuyla başlamamız gerekiyor. Üzerine genç oyuncuların olması gerekiyor. Çok fazla oyuncu olursa teknik direktör için zorlayıcı bir durum.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.