Aaryan
Forum Üyesii
Kendi youtube kanalında Beşiktaş için değerlendirmelerde bulunan Haldun Domaç: ''Beşiktaş'ta öncelik Shaktar Donetsk maçı. 24 Temmuz'da oynanacak karşılaşma ve beklentilerimiz büyük. Ancak kadroya baktığımızda, beklentilerimizi karşılayacak kadroyu oluşturmakta biraz geç kaldı Beşiktaş. Doğal olarak, dikilitaş projesinin geç olması, bazı oyunculara önce söz verilip sonra vazgeçilmesi gibi noktalarda önemli bir durum, öne çıkan bir faktör oluştu. Ama Beşiktaş transferde durmuyor; yeniden transfer ateşi yaktı. İlk maçta, Tüpraş Stadyumunda büyük taraftarının itici gücünü kullanacaktır Beşiktaş. Beşiktaş'a o maç için başarılar dileyelim. Musrati, 12 milyon euro bonservis bedeliyle Braga'dan alınmıştı. Musrati, "Beni istemiyorsanız, o zaman iki yıllık paramı vereceksiniz. Braga'da her şeyimi bıraktım, mutluluğumu bıraktım, geldim" diyor. Sanki bedava geldi; bu işler maalesef genelde böyle oluyor. Benzer durum Chamberlain'de de var. Fesih tazminatı olarak 2,5 milyon euro istiyor. Serdal Adalı kendisine 1,5 milyon euro teklif etti, kabul etmedi. Beşiktaş'ın elindeki koz ne? Beşiktaş diyor ki: TFF listesine yazmayız. Yani bu da ligde oynamayacaksın anlamına geliyor. Oyuncu ayrıca Avrupa listesine de yazılmadı. Emrecan Uzunhan, Chamberlain, Onana ve Zaynutdinov isimleri de listede yok… Shakhtar Donetsk maçında oynama durumları söz konusu değil. Gedson, Şahtar Donetsk maçı öncesinde takımla çalışmış olması bir avantaj. Orkun Kökçü'de keza aynı şekilde. Umarız tüm eksikler tamamlanır; en azından 60-65 dakika oynayabilir duruma gelirler.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..