Aaryan
Forum Üyesii
Spor yorumcusu Gökmen Özcan, Tivibu Spor'da Beşiktaş transfer gündemine dair görüşlerini dile getirdi.Gökmen Özcan:Orkun Kökçü, Tammy Abraham gibi isimlerin gelmesi Beşiktaş'ın oyun gücünü arttıracaktır. Daha sol öne bir futbolcu gelecek. Gönlümden geçen Marcus Rashford. Bunu geçen Ocak ayında da gündeme getirmiştim. Manchester United'ın zaten satış listesine koyduğu bir futbolcu göndermek istiyor.Şöyle bir şey var; senin hoca Ole Gunnar Solskjaer'se Manchester United efsanesiyse, hocanın biraz bu özelliğini kullanması lazım. Hoca İngiltere pazarında önemli bir isim, önemli bir figür. Manchester United için önemli bir efsane. Solskjaer döneminde Rashford çok daha parlamıştı. Hem de Manchester United'daki gücünü kullanması açısından Rashford'u parlatan isimlerden bir tanesiydi. O konuda kesinlikle hemfikiriz. Ama bir Manchester United efsanesi Manchester United'dan bir futbolcu alıp getirebilecek kudrette olmalı. Solskjaer'de bu kapasitede bir teknik direktör.Şimdi başkan yapıyor, transferi futbol direktörü yapıyor, işte scout'un direktörü yapıyor ama Solskjaer'in de bir tane bu kulübe bir yıldız kazandırman lazım. Artık şu kredini kullan hocam artık. Burada sıradan bir teknik direktör değilsin sen. Kullanmak için de bazı rakamlar var, Beşiktaş o seviyelere çıkabiliyor. Gerçekçi olmak lazım da 30 milyon euro Beşiktaş burada Orkun Kökçü'ye verir desek bir hafta önce kim kaç kişi inanırdı buna? Mesela Rashford'ta da geçen sezon kiralandı Rashford mesela Aston Villa'ya. Anthony de kiralanmış. Demekki bunlar olabiliyor. O yüzden mesela sol ön transferini ben hocaya yazıyorum şu anda. Sol önü hocanın getirmesi lazım. Tabi gitsin parayı cebinden versin demiyorum ama yani gidip oyuncuyu ikna edip getirmeli. Manchester United'da sol ön bolluğu var. Zaten hepsi neredeyse bütün kanat oyuncuları neredeyse satış listesine koydular. Böyle bir durum var. Burada bir fırsat var. Bu fırsat varken Beşiktaş'ta kafayı kaldırmışken bence Rashford transferini denemeli. duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..