• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

SON DAKİKA HABER: Haluk Bilginer sağlık durumu nasıl, hastalığı nedir? Haluk Bilginer sahnede fenalaştı...

Nova

Forum Üyesii

Usta oyuncu Haluk Bilginer, akşam saatlerinde Caddebostan Kültür Merkezi'nde(CKM) sahnelenen 'Kundakçı' isimli oyunun ikinci perdesinde fenalaştı.

Bilginer, ambulansla Acıbadem'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavisi süren Bilginer'in bilincinin açık olduğu öğrenildi.

SAĞLIK DURUMU

Sanatçının müşahede altında olduğu ve genel durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM"

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tiyatromuzun usta ismi değerli Haluk Bilginer’in bu akşam Caddebostan Kültür Merkezi’nde sahnelediği Kundakçı oyunu sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı bilgisini üzülerek aldım. Kendisine acil şifalar diliyorum" dedi.

"TANSİYONU DÜŞTÜ, DURUMU GAYET İYİ"

Oyun Atölyesi'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda da Haluk Bilginer'in sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı:

Alıntı Metni
Eski eşler Zuhal Olcay ile Haluk Bilginer yıllar sonra tekrar bir araya geliyor, Haluk Bilginer, 2020 Emmy Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Oyuncu'yu anons etti

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.