• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

“Svensson çıktı, o bölgeden gol yedik...”

Aaryan

Forum Üyesii
Yeni Açık'ta konuşan Ergin Aslan, Beşiktaş’ın oyun yapısını ve Solskjaer’in hamlelerini sert ifadelerle eleştirdi. Aslan, genç oyuncu Arroyo’nun performansından övgüyle bahsederken, yapılan oyuncu değişikliklerinin maçın dengesini bozduğunu belirtti.“Ben Arroyo’yu beğendim maçta. Gol kaçırmak... Gol kaçar elbette, bu öğrenilebilir bir şey. Vuruşlar belki... Hani çok genç oyuncu ama mesele pozisyon üretiyor olmak, pozisyona giriyor olmak. Çok hareketliydi, çok iyiydi. Beşiktaş bugüne kadar hep sadece Rafa Silva ile inerdi kaleye, bu sefer Arroyo’yla da kaleye inmeye başladı. Rafa Silva da çok zorladı gol attırmak için. Yani bir pozisyonda gördüm, Arroyo hani kendi vurdu, vermedi. Rafa biraz bozuldu ama sonraki pozisyonlarda Rafa zorladı Arroyo’ya gol attırmak için.”Maçtaki oyuncu değişikliklerine de değinen Aslan, şu ifadeleri kullandı:“Ben anlamadım, yanlış bir değişiklikti. Son dakikalarda, tribünlerde Trabzon-Samsun maçından bir gol haberi geldi, bir uğultu oluştu. Bu uğultu kulübeye de yansıdı. Herhalde o refleksle Emirhan ve Yakup oyuna alındı, Svensson çıktı. Ne alaka, anlamadım. 'Risk almak zorundayız' dedi. Risk almak zorunda dediğin yerde kontrol edemedik ki biz. Sağ taraftan adam, Beşiktaş oyuncularının üçünün arasından geçip arka direkteki Sowe’a gol attırdı. Kim? Çünkü Svensson çıkmıştı. Adam o bölgeden yedin golü.”Aslan, beraberliği koruma anlayışının yanlış olduğunu vurguladı:“Yani Trabzon 2-1 öne geçti diye sen kalkıp 'beraberliği koruyayım' diyorsun. Olur mu öyle şey? Bu olmuyor, anlatabiliyor muyum? Beşiktaş kalkıp beraberliği korumaya çalışmasın. Neden? Üçüncülük koltuğu gelsin diye mi? 'Ben Bodrum’da hallederim' bak, halledemedin. Samsun attı o golü. Beşiktaş kendi göbeğini kendisi kesmesi lazım. Oyunuyla, oyun anlayışıyla.”Teknik direktörün oyuna yaklaşımını da eleştiren Aslan, şunları söyledi:“Başka yerlerde de oldu bu. Yani dörtlü, beşli savunmalar... Stoperler oyuna sokuluyor ama hoca risk almaktan çekiniyor. Maçtan sonra 'risk aldık' diyoruz dedi. Ben görmedim öyle bir riski. 'Risk almak zorundaydık, ondan gol yedik' dedi. Ben görmedim öyle bir riski. Aksine, oyunu tutmak için yaptığı hamlelerle Beşiktaş puanı verdi.”“Bu yüzden, ‘Solskjaer’le devam edilmemeli’ diyenlerin haklı donelerinin altını dolduruyor. Bunların hepsi oyun anlayışı. Ha hadi diyelim ki, bak yine hadi diyelim hoca kadroya göre oyunu oynattı. Anca böyle olabilir diye düşünüyordu. Yeni sezonda başlamazsan Solskjaer’le, gelecek adamın da çok iyi ve kusursuz bir giriş yapması lazım. Sezona var mı alternatifler? Bilmiyorum. Hep aynı isimler gündeme geliyor.”duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.