• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

‘Tercih fiziksel özellik olmamalı’

Artur

Forum Üyesii

Demet Akbağ, sektörde kadın hikâyelerinin artması gerektiğini söyledi. Re Touch Mag dergisine kapak olan sanatçı, “Tüm dünyadaki meslektaşlarım gibi ilk sırada ‘daha çok kadın hikâyesi, daha çok kadının ana karakter olduğu hikâye’ üretilmesini istiyorum. Ve bir oyuncuya rol teslim edilirken, en önemli kriterin fiziksel özellikleri olmamasını tercih ederim” açıklamasını yaptı.

Ali Çika (24) adında oğlu olan Akbağ, “Anne-oğul olarak ilişkiniz nasıl?” sorusuna, “Çok eğleniriz. Film izlerken yorumları beni hem güldürür hem de tespitlerini hep doğru bulurum. Şimdi eğitimi nedeniyle ayrı ülkelerdeyiz ama sürekli konuşuyoruz. Mesajlarındaki mizahıyla da beni güldürür. Birbirimize güveniriz ve destek oluruz. Onun fikirleri benim için önemlidir” yanıtını verdi.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.