• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Veda Mektubu’nun Alanur'u Nurgül Yeşilçay, Arda Türkmen'in mutfağına konuk oldu

Nova

Forum Üyesii

Mutfakta çok iyi olduğunun altını çizen Nurgül Yeşilçay, "Mutfakta çok iyiyim, hatta gayet iyiyim. Evde de yemek yapıyorum. Patlıcanlı makarnam çok meşhurdur, misafirlerim özellikle 'Bize patlıcanlı makarna yap' derler. Baya özel sipariş alıyorum" şeklinde konuştu.

"ÇOK EĞLENCELİ BİR KADIN DEĞİL Mİ?"

'Alanur' karakteri ile ekrana dönüş yapan oyuncu, "Her şeyden önce ben Alanur’u çok seviyorum, oynamayı da çok seviyorum. Çok eğlenceli bir kadın değil mi sizce de? Kafası bir gidiyor, bir geliyor. Önce kızlarını azarlıyor, sonra gidiyor 'Ben ne yaptım?' diyor. Bir de tabii ortada büyük bir aşk var. Bence ilahi bir durum da var orada. Kadersel bir araya gelme durumu var" ifadelerini kullandı.

"İSTEDİĞİ HAYATI YAŞAYAMADIĞI İÇİN SİNİRLİ"

Sokaktan gelen tepkilere de değinen Nurgül Yeşilçay, “İnsanlar 'Çok sinirlisin. Normalde de öyle misin? Kendi oğluna da böyle mi davranıyorsun?' diye soruyorlar. Bende 'Tabii ki değilim' diyorum. Alanur istediği hayatı yaşamadığı için böyle gergin ve sinirli" yorumunu yaptı.

'Veda Mektubu'ndan romantik anlar! Bu aşktan dönüş yok, 'Veda Mektubu' izleyicileri ekrana kilitledi! İntikam planları damga vurdu

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.