• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Yeni bir laptop arıyorum sizce ?

hasret33

Forum Üyesi
Bayan Üye
selamlar g920’yi bi süredir kullanıyorum merak edenler için kısa bi özet geçeyim. cihazın dışı direkt alüminyum bundan dolayı da baya sağlam duruyor masada. içindeki rtx 50 ekran kartı zaten fps falan dert etmiyosunuz renderda da hiç üzmedi beni. Rgb aydınlatma klavyesi renk istediğin gibi değiştiriyorsun. Ram ssd ekran kartı tamamen değiştirebilirsiniz yapay zeka desteğiyle grafikler baya akıcı. İşlemcisi 24 çekirdek zaten bunun 8 çekirdeği performans 16 tanesi de verimlilik çekirdeği. soğutma tarafında çift turbo fan var. Dört adet de hava çıkışı olduğu için fan bıçakları hava çekiyor, bakır ısı boruları da ısıyı alıp fanlara iletiyor. ne performans düşmesi ne de kendini kısma durumu gördüm her özelliğine girmeye gerek yok ama performans + kasa kalitesi isteyen bence bi baksın. sorusu olan varsa yazsın, buralardayım. e muadilleri de vardır tabii ben kendi kullandığımı söylüyorum.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.